ASKİ personelinin izinleri kalktı

ASKİ personelinin izinleri kalktı

Ankara'da sık sık meydana gelen su baskınlarını önlemek için başlayan altyapı çalışmaları kentte kırmızı alarma neden oldu. Mustafa Tuna ASKİ'deki izinlerin iptal olduğunu söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te geçtiğimiz aylarda aşırı yağışlar sonucu sel baskınlarının oluştuğu noktalar için harekete geçti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, düzenlediği basın toplantısında 6 ilçedeki 15 noktada atık su ve yağmur suyu hattı çalışmalarına çarşamba gününden itibaren başlayacaklarını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı duyurdu: İzinler kaldırıldı, 24 saat çalışılacak
Trafik sıkıntısının az olması için bayram tatilinde de 24 saat çalışılacağını kaydeden Tuna şunları söyledi:

İZİNLER KALDIRILDI

“Ankaramızda yağışlardan meydana gelen su baskınlarının önlenmesi, bundan sonra alt geçitlerimizde ve belli noktalardaki su baskınlarının yaşanmaması için çalışma başlatıyoruz. Önümüzdeki çarşamba gününden itibaren çalışmalara başlayacağız. Özellikle bayram süresince de bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süre zarfında ASKİ’nin izinleri kaldırıldı.Ekiplerimiz 24 saat çalışacak. Bu çalışmalar sırasında vatandaşlarımızın trafik noktasında rahatsızlığı olacak. Bu rahatsızlıktan dolayı da özür diliyoruz.” 

Çankaya, Altındağ, Mamak, Yenimahalle, Etimesgut ve Pursaklar’daki atık su ve yağmur suyu hatları çalışmalarının yapılacağı yerler arasında mayıs ayında su baskınının yaşandığı ve vatandaşların taşınarak kurtarıldığı Kızılay’daki Akay altgeçidi de bulunuyor.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.