Arnavutköy'de çalışan taksiciler ABD'ye tepki gösterdi

Arnavutköy'de çalışan taksiciler ABD'ye tepki gösterdi

Arnavutköy'de çalışan taksi şoförleri, ABD'nin Türkiye'ye yönelik "spekülatif atağı"nı protesto etti.

Arnavutköy'de çalışan taksi şoförleri, ilçe meydanında bir araya gelen Arnavutköy Taksiciler Şoför Esnafı Derneği üyesi bir grup, "Ülkemiz namusumuzdur. Bayrağımız kanımızdır. Paramız onurumuzdur. Dokundurtmayız." yazılı pankart açtı. Taksiciler, ABD aleyhine çeşitli sloganlar attı.

Dernek başkanı Hamit Ülbeği, yaptığı açıklamada, ABD'nin Türkiye'ye karşı başlatmış olduğu ekonomik savaşıkınadıklarını belirterek, "Türkiye ile ilgili kafanızda geçirmiş olduğunuz düşünce ve proje karşılık bulmayacaktır." dedi.

ABD'nin tutumuna esnaf olarak karşı olduklarını kaydeden Ülbeği, yaptırımların ABD'ye hiçbir yarar sağlamayacağını söyledi.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.