Apple'ın kurucu ortağı: iPhone 13 ile 12 arasında fark yok

Apple'ın kurucu ortağı: iPhone 13 ile 12 arasında fark yok

Yeni çıkan iPhone 13 ile iPhone 12'nin arasındaki fark olmadığını belirten Apple'ın kurucu ortağı Wozniak, "İçindeki yazılım eski iPhone'lar için de geçerli, sanırım iyi olan kısmı bu" açıklamasında bulundu.

Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak, Apple'ın eylül ayında piyasaya sürdüğü iPhone 13'ün tasarımını eleştirdi. IPhone 13 ile 12 arasındaki farkı anlayamadığını söyleyen Wozniak, "İçindeki yazılım eski iPhone'lar için de geçerli, sanırım iyi olan kısmı bu" ifadelerini kullandı.

Sputnik'te yer alan habere göre; geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen iPhone 13, 12'ye benzer bir görünüme sahip ancak daha uzun pil ömrü, Cinematic modu ve ProRes modunun yanı sıra gelişmiş kamerası ve daha dayanaklı olan camıyla öne çıkıyor.

1985'TE ŞİRKETLER YOLLARINI AYIRMIŞTI

1985'te Apple ile yollarını ayıran Wozniak, ayrıca Apple Watch'ın yeni sürümündeki iyileştirmelerin önceki versiyonuna kıyasla övgüye değer pek bir şey barındırmadığını dile getirdi.

DAHA ÖNCE DE IPHONE X'İ ELEŞTİRMİŞ

Daha önce Wozniak, 2017 yılında kendisine gönderilen yeni iPhone X modelini de beğenmediğini söyleyip, iPhone 8 cihazını kullanmayı sürdüreceğini belirtmişti. Wozniak, iPhone 8'in de iPhone 7'sine ve hatta önceki model iPhone 6'ya belirgin şekilde benzediğini öne sürmüştü.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.