Apple Watch'un Türkiye tarihi açıklanacak mı?

Apple Watch'un Türkiye tarihi açıklanacak mı?

Apple'ın akıllı saatiyle ilgili bazı sorular WWDC'de yanıt bulacak.

Muhtemelen siz de durumun farkındasınızdır. Apple Watch, 24 Nisan'da piyasaya sürüldü fakat online sipariş yöntemiyle satıldı. Yani herhangi bir tüketici elini kolunu sallayarak Apple Store'a gelip, saati alamadı. Bunun altında yüksek talep ve tedarikçilerin ünlü verim problemi ile giriştiği mücadele var gözüküyor. Tedarik zincirinden gelen raporlar üretimde sorunlar olduğunu yazmıştı.

Bu durum değişecek gibi duruyor. Feng.com sitesi tarafından bildirilenlere göre Apple saatin kutulu perakende satış duyurusunu WWDC sırasında veya WWDC'den hemen sonra yapacak. Kaynakların iddiası bu şekilde. Tüm bununla birlikte rapor tedarik sorunlarının tümüyle ele alınmadığını ve belirli kısıtlamalardan da söz ediyor. Bu kısıtlamaların ne olduğu belirsiz.

Bununla birlikte isimsiz sanayi kaynaklarından gelen bambaşka bir rapor daha var. Bu rapor ise Apple Watch'un diğer ülke pazarlarındaki durumunun WWDC sırasında açıklanacağını belirtiyor. Biraz zamanı geriye sararsak saatin farklı ülkeler için daha sonraki bir tarihte duyurulacağı söylenmişti. Yeni rapor eskisini teyit eder cinsten. Tabii neler olacağını ise ancak WWDC 2015 etkinliğinde göreceğiz. Şimdilik gelişmeler bu kadarla sınırlı.

teknokulis

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.