AÖF sınav sonuçları bugün açıklanır mı?

AÖF sınav sonuçları bugün açıklanır mı?

AÖF sınav sonuçları için adayların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. 18-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen AÖF güz dönemi final sınavlarının tamamlanmasının ardından yapılan açıklamada sınav sonuçlarının kısa bir süre içerisinde açıklanacağı duyu

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu adaylar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Binlerce adayı yakından ilgilendiren AÖF güz dönemi final sınavları bilindiği üzere 18-19 Ocak tarihleri arasında dört farklı oturumda gerçekleştirilmiş AÖF sınav soru ve cevapları adayların erişimine açılmıştı. AÖF sınavları öncesinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi dekan yardımcısı tarafından yapılan açıklamada sınav sonuçlarının kısa bir süre içerisinde açıklanacağı duyurulmuştu. Peki AÖF final sınav sonuçları bugün içerisinde açıklanır mı?

AÖF SINAV SONUÇLARI BUGÜN İÇERİSİNDE AÇIKLANIR MI?

AÖF sınav sonuçlarının kısa bir süre içerisinde açıklanacağı duyurulmuştu. Duyurunun ardından AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyişini sürdüren adaylar sınav notlarını sorgulamaya devam ediyor. AÖF sınav sonuçlarının gün içerisinde Anadolu Üniversitesi Öğrenci Otomasyonu ekranı üzerinden adayların erişimine açılması bekleniyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

AÖF sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi resmi sitesi üzerinde yer alan Öğrenci Otomasyonu sayfasından sorgulanabilecek. Adaylar TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sorgulama işlemini gerçekleştirebilecek.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.