Antalya'da Kur'an ziyafeti

Antalya'da Kur'an ziyafeti

Güzel Kur'an-ı Kerim okumada dünya birinciliği bulunan Ahmet Ebul Kasımi ile İstanbul'un meşhur hafızlarından Nevzat Bakır Antalya'ya geliyor.

Kenan Baş'ın haberi
 
Anadolu Gençlik Dergisi (AGD) Antalya Temsilciliği 'Kuran Ziyafeti ve Kutlu Doğum Gecesi' düzenliyor. 9 Nisan'da Kepez Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek geceye Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Dünya Birincisi Ahmet Ebul Kasımi ile İstanbul'un meşhur hafızlarından Nevzat Bakır katılacak. Her iki isim, gecede Kur'an-ı Kerim tilavet edecek. Gecede ayrıca, ilahiyatçı yazar Dr. Şerafettin Kalay, Kutlu Doğumu ve Asr-ı Saadeti anlatacak. Eşref Ziya Terzi de bir konser verecek.

AGD yetkilileri, katılımın ücretsiz olduğu gecede yapılacak çekilişle bir kişinin umreye gönderileceğini belirtti. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "O'nu (sav) anmak ve anlamak için böyle bir organizasyon düzenledik. Çok kıymetli ve dünyaca ünlü hafızlarımızı, hocalarımızı ve sanatçılarımızı davet ettik. Umut ediyoruz ki gecede 1400 yıl önce yaşanmış Asr-ı Saadet neşesini ve heyecanını bir nebze olsa tekrar yaşayacağız." denildi.