Anne-Babalar dikkat! Sosyal medyada genç kızlara tuzak!

Anne-Babalar dikkat! Sosyal medyada genç kızlara tuzak!

Günümüzde gençler için sosyal medyada 'beğenilmek' önem arz ediyor. Bunu fırsat bilen bir takım sapık kimseler, genç kızları beğeni oyunuyla fuhuş tuzağına sürükledi.

İzmit'te sosyal medya üzerinden harekete geçen sapık kimseler, yaşları 16 ila 24 arasında değişen kızların uygunsuz fotoğraflarını çekip, bunları sosyal medyada yaymakla tehdit ederek fuhuş batağına sürükledi. Yapılan operasyonda bu sapıklığı yapan 3 kişi yakalandı.

Sosyal medya üzerinden genç kızlarla iletişime geçen kişiler, kızlara sosyal medyada yüksek beğeni getirecek fotoğraflar çekme vaadi ile kandırdı. Günümüzün kanayan yarası olan 'beğeni' için bu teklifi kabul eden kızlar büyük bir batağın içine çekildiler.

Çetenin üyesi olan S.Ü adlı kişi buluştuğu kızların uygunsuz fotoğraflarını çekti. Ardından bu kızları tehdit ederek fuhuş batağına sürükledi. Bahsi geçen fuhuşun Kocaeli, Yalova, İstanbul, Sakarya gibi illerdeki otellerde yapıldığı tespit edildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği konu üzerine giderek çeteyi ve faaliyetlerini ortaya çıkardı.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.