Ankara'ya ne zaman kar yağacak? Hafta içine dikkat!

Ankara'ya ne zaman kar yağacak? Hafta içine dikkat!

Geçtiğimiz yıl kış mevsimini kar yağışsız geçiren Başkent Ankara'da bu yıl sulak bir mevsim başladı. Havaların da soğuması ile birlikte Başkent sakinleri Ankara'da ne zaman kar yağacak? sorusuna yanıt arıyor.

Yeni hafta yağışlı başlıyor. Aralık ayının başından itibaren Türkiye soğuk ve yağışlı havaların etkisine girdi. Başkent Ankara da bundan nasibini almış durumda. Havalar soğusa da Ankara'ya henüz tutacak şekilde bir kar yağmadı. Fakat hafta içi bu durum değişecek. Peki Ankara'ya ne zaman kar yağacak? İşte Ankara kar yağışı tahmini...

Meteoroloji'den gelen  açıklamaya göre Türkiye yeni haftaya önce yağmurların etkisinde başlayacak. Fakat hafta ilerledikçe durum değişmeye başlayacak. Havaların yağışla birlikte soğuması ile birlikte ülkemizin pek çok yerinde kar yağışı etkili olacak. Başkent Ankara da bundan nasibini alacak.

ANKARA'DA NE ZAMAN KAR YAĞACAK?

Meteoroloji'nin verdiği bilgilere bakarsak Ankara'da yeni hafta yağmurla başlayacak. 10 Aralık Pazartesi ve 11 Aralık Salı günleri Başkent'te yağmur görülecek. Salı akşamından itibaren havalar soğuyacak ve Ankara'ya kar yağacak. 12 Aralık Çarşamba ve 13 Aralık Perşembe günleri Ankara'da kar yağışı etkili olacak.

İşte Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporu;

ankara-5-gunluk-hava-durumu.png

14 Aralık Cuma günü yağışların karla karışık yağmur şeklinde devam etmesi bekleniyor. Ankara'da kar yağışı iki gün etkili olacak. Hafta içi başladığında durumun netleşmesi ile valiliğin önlem almaya başladığını görebiliriz. Beklenen yağış hayatı olumsuz etkilerse Ankara'da bir kar tatili bile yaşanabilir.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.