Ankara'da okullar tatil oldu mu? 12 Aralık'ta Ankara'da okullar tatil mi?

Ankara'da okullar tatil oldu mu? 12 Aralık'ta Ankara'da okullar tatil mi?

Ankara'da beklenen kar yağışı gece saatlerinde başladı ve etkili oldu. Sabah uyanan Ankaralı vatandaşlar yerde bir kar örtüsü ile karşılaştı. Bu nedenle 12 Aralık'ta Ankara'da okullar tatil mi? sorusu yanıt arıyor. Ankara Valiliği açıklama yaptı mı?

Ankara'da yaşayan öğrenci ve öğretmenler sabaha kadar etkili olan kar yağışını görünce; Ankara'da bugün okullar tatil oldu mu? sorusuna yanıt aramaya başladı. Ankara'da meteorolojinin uyarıları gerçek çıktı ve gece saatlerinden itibaren kar yağışı etkili olmaya başladı. Yılın ilk kar örtüsü bu sabah Ankaralıları selamladı. 

12 Aralık'ta Ankara'da okullar tatil mi?

Sabah saatleri itibari ile pek çok noktada devam eden kar yağışı nedeniyle öğrenci ve öğretmenler okulların durumunu merak ediyor.

Ankara Valiliği henüz kar tatili ile ilgili bir açıklama yapmış durumda değil. Konu ile ilgili yeni bir bilgi gelirse sizlere aktaracağız.

ANKARA HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre kar yağışı bugün öğlen saatlerine kadar etkisini sürdürecek. Ardından bir süre kesilen yağış çarşamba akşama doğru yeniden başlayacak. Ankara'da perşembe günü de kar yağışlı görünüyor. 

Cuma günü ise kentte yağış karla karışık yağmur olarak devam edecek yağmur Cumartesi günü yerini açık bir gökyüzüne bırakacak.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.