Ankara Büyükşehir'den 2015 çocuğa sünnet

Ankara Büyükşehir'den 2015 çocuğa sünnet

Ankara Büyükşehir Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şölenleri kapsamında bu yıl 2015 çocuğu sünnet ettirdi.

Maddi durumu yetersiz olan ailelerin çocukları, her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm masrafları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanarak sünnet oldu. Altınpark'ta gerçekleştirilen sünnet şölenine, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve sünnet olan çocukların aileleri katıldı.

PATLAMIŞ MISIR VE PAMUK ŞEKER İKRAM EDİLDİ

Program öncesi çocukların eğlenmesi için Hacivat ve Karagöz gösterilerinin yapıldığı şölende, çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı yapıldı. Ayrıca içinde okul malzemelerinin bulunduğu hediye paketleri ile oyuncaklar dağıtıldı.
Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı tarafından okunan marşlardan sonra çocuklara ve ailelere hitap eden Başkan Gökçek,“Şehitlerimiz olduğu için sünnet merasimini sade, eğlencesiz, hediye ve kıyafet vererek yapmaya çalıştık. Cenab-ı Allah, inşallah buradaki bütün delikanlıların düğünlerini de sizlere gösterir. Onların evlatlarının sünnetlerini gösterir. Temennimiz bu inşallah. Allah sizlere hayırlı ömürler, hayırlı aile yaşamları nasip etsin. Çocuklarınızın inşallah güzel bir ailesi olsun. Hayırlı evlatlar olsun. Bugün erkekliğe ilk adımı atan çocuklarımızı kutluyor, ailelerini tebrik ediyorum. Sizleri çok seviyor, Allah’a emanet ediyorum" dedi.
Başkan Gökçek'in konuşmasından sonra sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı ve hatıra fotoğrafları çekildi.

IHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.