Android'li Blackberry Priv teknik özellikleri ve fiyatı

Android'li Blackberry Priv teknik özellikleri ve fiyatı

Geçen hafta açıklanan Blackberry'nin Android işletim sistemli telefonu Blackberry Priv teknik özellikleri ve yüksek fiyatıyla ön plana çıkıyor.

BlackBerry uzun bir aradan sonra yeni bir modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Son aylarda ortaya çıkan videolar ve fotoğraflar bizlere yeni bir BlackBerry cihazın varlığını ispatladı.

John Chen'in iddialarına göre Yeni BlackBerry Priv, akıllı telefon dünyasının, mevcut birtakım boşluklarını doldurmak amacı ile tüketicilerin beğenisine sunulacak. Bu açıklıklar ile ilgili detaylar kaydeden Chen, kullanıcıların kişisel güvenlikleri ile ilgili sorunlarına çözüm getirecek olan BackBerry Priv modelinin, hem Android yeteneklerini hem de bu yeteneklerin BlackBerry'nin nam salmış güvenliği ile birliktelik taşıyacağını vurguladı.

Blackberry Priv Teknik Özellikleri

BlackBerry Priv modelinde 5.4 inçlik 1440 x 2560 çözünürlüğünde ekran, Snapdragon 808 işlemci (6 çekirdekli), 3 GB RAM, Adreno 418 grafik işlem birimi ve 18 MP arka kameraya sahip olması bekleniyor. Söz konusu bu modelin ne zaman duyurulacağı hala bilinmiyor.

Blackberry Priv fiyatı

BlackBerry Priv fiyatı, Amerika için 750 dolar olarak belirlenirken, Kanada içinse 949 dolar olarak belirlenmiş durumda. Bu fiyatlar, iPhone 6s'ten bile bir hayli fazla. Pazara iddialı bir giriş yapmak isteyen BlackBerry'nin bu fiyat politikası büyük bir hüsrana neden olabilir.

BlackBerry Priv Türkiye fiyatı, vergiler göz önüne alındığında 3500 TL ile 4000 TL arasında değişecek gibi görünüyor. Açıkçası bu fiyat parametrelerinde BlackBerry'nin hem ülkemizde, hem de dünya pazarında başarılı olabilmesi çok zor diyebiliriz.

sabah

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.