Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı başlıyor

Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı başlıyor

Malatya'da, bu yıl 6. kez gerçekleştirilecek "Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı"na 360 yayınevi ve 300'den fazla yazarın katılacağı bildirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Kültür AŞ tarafında organize edilen fuar, 5 Mayıs Cuma günü kapılarını açacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Sabri Akın, bu yıl 6'ncı kez kapılarını açacak olan fuarın kısa zamanda büyük bir başarı sağladığını ve Türkiye'nin en önemli fuarları arasında adından söz ettirdiğini belirtti. Akın, 15 Temmuz şehitleri anısına gerçekleştirilecek fuarın onur konuğunun ise Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Onursal Başkanı Mehmet Doğan olduğunu ifade etti.

Fuara 360 yayınevi ve 300'den fazla yazarın katılacağını aktaran Sabri Akın; Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Tataristan, Mısır, Yunanistan, Filistin, Suriye ve Amerika'dan yazarları da fuarda konuk edeceklerini kaydetti.

Akın, 10 gün serecek fuarın çeşitli söyleşi, kültürel ve sanatsal etkinliklerle dolu şekilde geçeceğini belirtti.


AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.