Amerika'da Trump'un şerrinden korunmak için dua çağrısı

Amerika'da Trump'un şerrinden korunmak için dua çağrısı

ABD'de bir dönem üst düzey görevlerde bulunmuş olan Danışman Wehner, Trump'ın dengesiz tavırları olduğunu ve ABD halkının Trump konusunda 'dua etmesi' gerektiğini söyledi.

ABD'de Ronald Reagan ve George H.W. Bush dönemlerinde başkanlara danışmanlık görevinde bulunan eski Danışman Peter Wehner, Trump'ın Beyaz Saray'a girdiğinden beri daha ''tuhaf'' ve ''dengesiz'' olduğunu gözlemlediğini söyledi.

Wehner, Trump'la ilgili tespitlerini Twitter üzerinden paylaşarak bununla yetinmedi ve aynı zamanda Amerikan halkına ''ülkemiz için dua edin'' çağrısı yaptı.

Trump'ın sağ ve sol kanattan düşmanlarına gün boyu Twitter üzerinden saldırılarını takip eden, geçmişte ise ahlak ve Kamu Politikaları Merkezi'nde çalışan Wehner, Başkan'la ilgili çok eleştirel paylaşımlarda bulundu.

''SONUNDA PATLAYACAK VE BİR KRİZ OLACAK''

''Bu durum iyi sonuçlanmayacak'' diyen eski danışman, ''Bay Trump başkan olduğundan bu yana duygusal/psikolojik olarak iyi değil. Durumu gittikçe kötüleşiyor. Daha tehlikeli, tuhaf ve dengesiz olmaya başladı. Bir noktada patlayacak ve patladığında bir kriz olacak'' diye yazdı.

MSNBC program sunucusu Joe Scarborough da Wehner'in tweetini paylaştıktan sonra şöyle yazdı:

''Trump'ı yıllardır tanıyan ancak onun politik kariyerinde ya da Cumhuriyetçi kanatta bir payı olmayan herkes aynı şeyi söylüyor. Trump iyi değil ve son 18 yıldır giderek daha da kötüleşiyor.''

Wehner son olarak CNN televizyonunda bir programa çıkarak Trump'ın savunucularına kızdı ve sunucu Brooke Baldwin'e dönerek: ''Donald Trump'ı savunmaya gelince bu insanların bir sınırı yok'' dedi. Haber 7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.