Allah'tan umut kesilmez: ABD’de 368 gram ağırlığında bebek dünyaya geldi

Allah'tan umut kesilmez: ABD’de 368 gram ağırlığında bebek dünyaya geldi

ABD’nin Iowa Eyaleti’nde 368 gram ağırlığında bir bebek dünyaya geldi. Doktorlar da dahil herkes yaşamaz dedi. Ama yaşatmak ve öldürmek Allah'ın elinde...

25 yaşındaki Ellonn Smartt, hamileliğinin 23. Haftasında doğum sancıları başlayıp hastaneye gittiğinde, doktorlar bebeğin büyük olasılıkla hayatta kalamayacağını söyledi.

Doğumu gerçekleşen anne Smartt, ABC News’e yaptığı açıklamada, “bunu duyduğumda iki gözüm iki çeşme ağladım” dedi. “Mükemmel bir hamilelik hayal etmiştim ve her şeyin mükemmel olacağını düşündüm. Tüm randevularım iyiydi, sağlıklıydım, doğru besledim” diye ifade etti.

11 Temmuz’da acil sezaryenle doğum yaptıktan sonra, hem kendisi, hem de doktorlar, doğan erkek bebeğin oldukça hareketli ve sadece 368 gram olduğu halde nefes alıyor olmasına şok oldular. Yenidoğan bir bebeğin ortalama kilosu 3.5 kilo civarındadır.

Smartt, “[Doktorlar] bu kadar küçük bir şeyin kendi başına şeyler yapmaya ve nefes almaya çalışmasına şok oldular” dedi.

Blank Çocuk Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve Jaden Wesley ismini verdikleri bebeği, anne Smartt, Kasım ayında artık eve götürebileceklerini beklediğini belirtti.

ForumUsa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.