Allah oğlumla bizi imtihan ediyor, şükretmek zorundayım

Allah oğlumla bizi imtihan ediyor, şükretmek zorundayım

Oğlum için İtalya yarışını kazanmak istedim ve gitmem gerektiğini hissettim

Motosiklette Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya'da düzenlenen 5. etabını kazanan Kawasaki Puccetti pilotu Kenan Sofuoğlu, üst üste 3. galibiyetini aldı. Sofuoğlu yarış için İtalya'ya gitmeden önce iki aylık oğlu Hamza'nın beyin kanaması haberiyle büyük üzüntü yaşamış ve "Yarışa gidip gitmeme konusunda ne yapacağıma karar vermekte zorlandım. Oğlum için İtalya yarışını kazanmak istedim ve gitmem gerektiğini hissettim. Allah bizi ağır bir imtihanla sınıyor. Buna da şükür etmek zorundayım" açıklamasında bulunmuştu.

KENAN SOFUOĞLU EVLAT ÜZÜNTÜSÜYLE İTALYA'YA GİTTİ
 
İtalya'nın Imola kentiyle aynı adı taşıyan 4 bin 936 metrelik pistte 17 tur üzerinden yapılan mücadeleye "pole" pozisyonundan başlayan MV Agusta Reparto Corse'nin Fransız pilotu Jules Cluzel, kalkış anında yerini korudu. Imola'daki yarışta birincilik mücadelesi, Cluzel ile Kenan Sofuoğlu arasında geçti. Yarışa ikinci sıradan başlayan Sofuoğlu, 6. turda yaptığı atakla rakibini geride bıraksa da yerini koruyamadı. Ataklarına devam eden milli motosikletçi, 9. turda geçtiği Cluzel'i yarış sonuna kadar arkasında tutmayı başardı.

Hafta içinde beyin kanaması geçiren iki aylık oğlu Hamza'nın üzüntüsüyle mücadele etmesine rağmen İtalya'daki yarışta rakiplerini geride bırakan Kenan Sofuoğlu, bitiş çizgisini ilk sırada geçerek üst üste olmak üzere sezonun 3. etap zaferine ulaştı. 

Hürriyet

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum