Allah Ergenekonun yanında olmaktan esirgesin

Allah Ergenekonun yanında olmaktan esirgesin

Cemaat ve tarikat iftarına katıldığı için Ergenekoncular tarafından gizli kamerayla çekilen Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu'nun tepkisi

Risale Haber-Haber Merkezi

Ergenekoncular tarafından cemaat ve tarikat iftarına katıldığı için gizli kamerayla çekilen görüntüleri Milliyet gazetesine servis edilen AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu, "Allah, Ergenekon'un yanında, onların listesinde olmaktan esirgesin" dedi.

Vakit Gazetesi'nden Kenan Kıran'ın haberine göre, Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu, Ergenekon Terör Örgütü yöneticileri Şener Eruygur ve Hurşit Tolon'un, AK Parti milletvekillerinin katıldığı iftar yemeklerini gizlice kameraya aldırması ve söz konusu görüntüleri Milliyet gazetesine servis ederek manşet yaptırdığına yönelik haberinden dolayı Vakit gazetesini tebrik etti.

Kutlu şöyle konuştu:

“Bizim gizlimiz ve saklımız yok. O dönem de yemeğe gittiğimizi inkar etmedik. ‘Bugün çağırsalar yine gideriz' dedik. Bu konuda, onların (Ergenekon Terör Örgütü'nün) kara listesinde olmak veya onların irdelediği kısımlarda olmak bizim için gurur verici… Allah, Ergenekon'un yanında, onların listesinde olmaktan esirgesin. Milliyet gazetesinin de kim tarafından kullanıldığını kamuoyuna açıklamanız da güzel bir şey. Milliyet gazetesi, şapkalarını önüne koyup düşünsünler.”

Vakit'in, 28 Mart 2009 tarihli “Ergenekon Milliyet kol kola” haberinde, Ergenekon Terör Örgütü'nün, medya ile yakın ilişkide olduğunu gözler önüne serilmişti. Söz konusu haberde, Ergenekon Terör Örgütü yöneticilerinin, AK Parti milletvekillerinin katıldığı iftar yemeklerini gizlice kameraya aldıkları ve söz konusu görüntüleri Doğan Grubu gazetelerine servis ederek manşet yaptırdığı yer almıştı.