Ali İhsan Tola ağabey rahmetle yad edildi

Ali İhsan Tola ağabey rahmetle yad edildi

Başta Peygamber Efendimiz (asm) olmak üzere şehitler, Bediüzzaman Said Nursi ve Ali İhsan Tola için okunan mevlide yurt içi ve dışından katılımlar oldu

Fahrettin Günday'ın haberi:

RİSALEHABER-Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin talebelerinden Ali İhsan Tola'nın vefatının 8. yıldönümünde Isparta'nın Senirkent ilçesinde Mevlid okundu.

Başta Peygamber Efendimiz (asm) olmak üzere şehitler, Bediüzzaman Said Nursi ve Ali İhsan Tola için okunan mevlide yurt içi ve dışından katılımlar oldu. 

Programda okunan hatimlerin duası yapıldı. Mevlid-i Şerif okundu. Said Sulak Risale-i Nur'dan ders yaparken, Himmet Koçoğlu hatıralar anlattı. Bahaddin Şeker de dua etti.

Mevlide Hindistan'tan gelen misafirler de katıldı ve Hindistan'daki Kur'an hizmetini anlattılar. Türkiye'ye gözlemlerini paylaştılar.

Ali İhsan Tola

Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin talebelerinden Ali İhsan Tola Ağabey, 1927 Senirkent doğumlu olup, 13 Mayıs 2009 tarihinde yine Senirkent’te vefat etti. Tola Ağabey her sene Senirkent’te tertip edilen Mevlid-i Şerif ile anılmaktadır. Nur talebeleri her yıl mevlide katılmaktadır.

foto_galeri-002.gif

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.