Ales eğitimleri İstanbul Aydın Üniversitesi’nde başlıyor

Ales eğitimleri İstanbul Aydın Üniversitesi’nde başlıyor

Lisans üstü tezli eğitim programlarına girişte zorunlu sınav olarak kabul edilen ALES’e hazırlık için İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi 8 haftalık eğitim programı başlatıyor.

22 Kasım 2015 tarihinde yapılacak Sonbahar Dönemi ALES sınavı için Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde eğitim programlarını başlatan İstanbul Aydın Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi’nce, Türkçe ve Matematikten oluşan toplam 56 ders saati ve 8 haftalık programla, 19 Eylül’den itibaren ALES sınavına hazırlık eğitimi vermeye başlıyor.

16 Tezli – Tezsiz Fen Bilimleri, 28 Tezli – Tezsiz Sosyal Bilimler, 4 Tezli – Tezsiz Sağlık Bilimleri Yüksek Lisans Programları ile toplamda 58 yüksek lisans ve 10 doktora programı bulunan İstanbul Aydın Üniversitesi lisans eğitimi sonrası gerek kariyer hedefine ulaşmak gerekse akademik anlamda başarı sağlamak için yüksek lisans eğitimine hazırlanan bireylere lisans üstü eğitim programlarıyla da desteğini sürdürüyor. Dersler, Cumartesi ve Pazar günleri Florya Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek. 

IHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.