Alaplı'da karla mücadelede deniz suyu kullanılacak

Alaplı'da karla mücadelede deniz suyu kullanılacak

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, karla mücadelede deniz suyu kullanacaklarını bildirdi.

Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Alaplı'yı etkisi altına alabilecek kar yağışına karşı gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Belediye olarak meteorolojik uyarıyı dikkate alarak vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için gerekli önlemlerin hızla alındığını ifade eden Tekin, şöyle dedi:
"Meteoroloji yetkilerinin önümüzdeki 5 gün bölgemiz için yoğun kar yağışı uyarısında bulundu. Öncelikle vatandaşımızın can ve mal güvenliği bizim için çok önemlidir. Karla mücadele görev yapacak ekiplerimiz hazır bekletilecek. Belediyemize bağlı 5 mahallemizde ekiplerimiz 24 saat görev yapacak. Geçen yıl karla mücadele çalışmalarımızda deniz suyu kullanarak yollarımızı açık tutmuştuk. Bu yıl da bir itfaiye aracımız limandan deniz suyu alarak ana arterleri sürekli deniz suyu ile yıkayarak kardan temizleyecek. Deniz suyu sayesinde geçtiğimiz yıl yollarımız kardan temizlenmişti ve ulaşım sürekli sağlanmıştı. Bu yıl da aynı uygulamayı yapacağız. İş makinelerimiz de mahallelerde hazır bekletilecek."

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.