Aklı başında ODTÜ'lülerden ODTÜ'lülere çağrı

Aklı başında ODTÜ'lülerden ODTÜ'lülere çağrı

ODTÜ Mescid Topluluğu (OMT) Başkanı Ensar Fevzi, inançlara ve fikirlere yapılan hakaretin, tahammülsüzlüğün her çeşidine karşı olduklarını belirterek, "Bu hususta bütün ODTÜ öğrencilerini ilkeli olmaya davet ediyoruz" ifadesini kullandı.

ODTÜ Mescid Topluluğu (OMT) Başkanı Ensar Fevzi, inançlara ve fikirlere yapılan hakaretin, tahammülsüzlüğün her çeşidine karşı olduklarını belirterek, "Bu hususta bütün ODTÜ öğrencilerini ilkeli olmaya davet ediyoruz" ifadesini kullandı. Fevzi, yaptığı yazılı açıklamada, ODTÜ Mescid Topluluğu olarak fizik bölümünün bulunduğu çimlerde iftar yaptıklarını belirtti.

Ramazanın ruhunu, bereketini hep beraber yaşadıklarını vurgulayan Fevzi, "Bilinmesini isteriz ki ODTÜ herhangi bir ideolojinin tekelinde olan bir üniversite değildir. ODTÜ'lü Müslüman öğrenciler inançlara ve fikirlere yapılan hakaretin, tahammülsüzlüğün her çeşidine karşıdır. Bu hususta bütün ODTÜ öğrencilerini ilkeli olmaya davet ediyoruz" ifadesine yer verdi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta ODTÜ'de yapılan mezuniyet töreninde ODTÜ'lü cahil bir grup tarafından Ramazan ayına kelime oyunu ile hakaret eden pankart taşınmıştı. 

Odtü Mescid Topluluğu İftarOdtü Mescid Topluluğu İftar

Odtü Mescid Topluluğu İftar

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum