Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Yoğun Çalışıyor

Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Yoğun Çalışıyor

İl Müftülüğüne bağlı Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Batmanda vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

Batman İl Müftülüğü bünyesinde bulunan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, vatandaşları aile konusunda bilinçlendirme çalışmalarına halka açık konferans etkinlikleri ile devam ediyor.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosunda görevli vaizler tarafından vatandaşlarla yüz yüze, telefon ve e-posta ile gelen aile hakkındaki sorulara cevap vermekte, aile hakkında toplumun dini açıdan doğru bilgilendirilmesini sağlamakta, aile yapısının korunmasına katkıda bulunmakta, dini rehberlik görevlerini yapıyorlar.

Ayrıca Çocuk evleri, Kadın Konuk Evleri, Engelsiz Yaşam Merkezleri, öğrenci yurtları ve okullar gibi mekânlarda dini içerikli programlar yapılıyor.

YARIN Kİ ETKİNLİĞE HERKES DAVET EDİLDİ

Bu kapsamda yarın saat 18.00'da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonunda "Hz. Peygamber ve Aile İçi İletişim" konulu konferans programı düzenlenecek.

Konferans programına ilişkin Batman İl Müftülüğünden yapılan açıklamada, "Konferans, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr.Mehmet Zeki Aydın tarafından halka açık gerçekleştirilecektir. Hz. Peygamber hayatından ve o dönemden Aile İçi İletişim örnekleri içerikli olacaktır. Halkımıza doğru bilgi aktarımı amacındayız. Bu nedenle vatandaşlarımızın dini bilgileri doğru kaynaklardan alabilmeleri için tüm Batman halkının konferans programına katılmaları önem arz etmektedir" denildi.
Haberler.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.