Aguero sahalardan 1 ay daha uzak kalacak

Aguero sahalardan 1 ay daha uzak kalacak

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Sergio Aguero, sakatlığı nedeniyle yeşil sahalardan 1 ay daha uzak kalacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla ile yapacakları grup maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, takımdaki sakat futbolcular hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık 2 hafta önce oynanan 2018 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde Arjantin'in Ekvador'a 2-0 yenildiği maçın 24. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Sergio Aguero'nun tedavisine devam edildiğini belirten Pellegrini, Arjantinli golcünün 1 ay daha sahalardan uzak kalacağını belirtti.

Pellegrini, 2015 FIFA Altın Top ödülünün 23 kişilik aday kadrosunda yer alan Aguero'nun listeye girmesini sürpriz olarak değerlendirmediğini de söyledi.

Takımın diğer sakat oyuncularından Vincent Kompany ve Aleksandar Kolarov'un oynayacak duruma geldiğini, David Silva, Fabian Delph ve Gael Clichy'nin ise Sevilla karşısında forma giyemeyeceğini kaydeden Şilili teknik adam, bu oyuncuların gelecek hafta Manchester United ile oynayacakları lig maçına yetiştirmeye çalışacaklarını ifade etti.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.