Adana'da termometreler 43 dereceyi gösterdi

Adana'da termometreler 43 dereceyi gösterdi

Adana'da eylül ayının sonuna gelinmesine rağmen termometreler hava sıcaklığını 43 derece gösterdi. Adanada termometreler 43 dereceyi gösterdi

Türkiye'nin en sıcak illerinden biri olan Adana'da eylül ayının bitmesine sayılı günler kala yazdan kalma günler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde fırtınayla birlikte yağmur yağmasına rağmen hava sıcaklığı bir türlü azalmadı. Atatürk Parkı'ndaki termometre hava sıcaklığını 43 derece olarak gösterdi. Sıcaktan bunalan vatandaşlar parkta ağaç gölgelerinde oturmayı tercih etti. Gençler ise yine DSİ'ye ait sulama kanallarını girerek burada serinleme yolunu seçti. İki genç kız ise havanın hala çok sıcak ve bunaltıcı olduğunu yandıklarını belirterek, "Bu yıl sadece Adana değil Türkiye genelinde havalar çok sıcak. Ancak Adana'da tabi ki daha da sıcak oluyor. Biz İstanbul'dan geldik orada sıcaktı ama burası daha sıcak. Eylül bitti hala yanıyoruz" dediler. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden alınan bilgiye göre ise, hava sıcaklığının salı ve çarşamba günü oluşacak yağmurlu hava ile biraz daha düşeceği öğrenildi. 

IHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.