Adalet Bakanı Bozdağ: Diyanet'e itibar suikasti yapıyorlar

Adalet Bakanı Bozdağ: Diyanet'e itibar suikasti yapıyorlar

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Diyanet'i itibarsızlaştırmak isteyen alçaklar amaçlarına ulaşamayacaklardır ama kirli niyetlerinin pisliğinde debelenebilirler" dedi.

Bozdağ, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, dinden, dindarlardan rahatsız "zavallıların", şimdi de Diyanet İşleri Başkanlığına "itibar suikasti" yaptıklarını ifade etti.

Diyanet İşleri Başkanlığının, İslam'ın doğru öğretilmesi, öğrenilmesi, doğru anlatılması, anlaşılması ve doğru yaşanmasının sigortalarından olduğunu vurgulayan Bozdağ, şunları kaydetti:

"İslam'ın doğru öğretilmesi, öğrenilmesi, doğru anlatılması, anlaşılması ve doğru yaşanmasından rahatsız olanlar, daima Diyanete karşı olmuştur. İslamdan, Müslümandan rahatsızlar ile kafasına göre din arayışında olanlar, bundan sonra da Diyanetten rahatsız olmaya devam edecektir. Diyanet, İslamın, Müslümanın, huzurumuzun, birliğimizin, kardeşliğimizin ve maneviyatımızın hizmetindedir, hizmetinde olmaya da devam edecektir. Diyaneti itibarsızlaştırmak isteyen alçaklar, amaçlarına ulaşamayacaklardır ama kirli niyetlerinin pisliğinde debelenebilirler."

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.