ABD ve Avrupa'ya tokat gibi sözler: İslamlaşmaktan korkuyorsanız israile destek vermeyi bırakın
ABD'li gazeteci Ana Kasparian, Amerika ve Avrupa ülkelerine seslendi ve yaptıkları iki yüzlülüğü açık bir şekilde ortaya koydu
Müslüman göçmenlerin ülkelerine gelmesinden şikayet edenlerin suratına tokat gibi sözler söyleyen Kasparian, "Ülkenizin İslamlaşmasını istemiyorsanız eğer israile toprak gasbında ve iğrenç imparatorluk kurma çabalarında destek vermeyi bırakın" dedi.
Kasparian'ın sözleri şöyle:
"Batı ülkeleri beni iyi dinleyin! Amerika, Avrupa, özellikle Avrupa!
Ülkenizin kitlesel göç nedeniyle İslamlaştığı hakkında sızlanmalarınızı duymak istemiyorum.
Çünkü sizler, İsrail Ortadoğu'da kendi imparatorluğunu kurmak isterken ya yardım ediyor ya da sessiz kalıyorsunuz.
Ortadoğu'da gördüğümüz kitlesel tehcir bizim o ülkeleri işgal etmemizin, ülkeleri bombalamamızın ve israilin sevmediği hükümetleri devirmemizin sonucudur. Tüm bu etkenler Müslümanların kitlesel göçüne yol açıyor.
Sanıyor musunuz ki sizin kokuşmuş ülkenize gelmek istiyorlar? Hayır! Kendi vatanlarında yaşamak isterlerdi. Ama yaşayamıyorlar. Çünkü oralar yerle bir edildi. Gerçek bu. Ülkenizin İslamlaşmasını istemiyorsanız eğer israile toprak gasbında ve iğrenç imparatorluk kurma çabalarında destek vermeyi bırakın.

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.