9 aylık bebeğin trajik ölümü

9 aylık bebeğin trajik ölümü

Bebek arabasındaki 9 aylık bebeğinin nefes alamadığını gören anne, dramatik bir sahne yaşadı.

Ukrayna'ya bağlı Vinnitsa bölgesinin Lipovetsky kentinde 9 aylık bebeğin nefessiz kalarak ölümü, ülkede büyük bir şokun yaşanmasına sebep oldu.

Bebek arabasıyla birlikte evinin bahçesindeki anne kısa süreliğine bebeğini bırakarak içeriye girdi. Bahçede bebek arabasında bekleyen 9 aylık bebeğin yanına bir kedi yaklaştı. Cinsiyeti kız olan bebeğin arabasının üstüne çıkan kedi bebeğinin üstüne atladı. Bebek bir süre sonra nefes alamayarak yaşamını yitirdi. Anne, bebeğinin yanına döndüğünde ise bebek arabasının içinde bir kedinin olduğunu fark etti. Kediyi kovan anne, bebeğinin hareket etmediğini fark etti. Bunun üzerine anne, polisi aradı. Olay yerine gelen polis ve ambulans ilk incelemelerini yaparken, doktorlar bebeğin öldüğünü belirterek rapor tuttu. Polis ise olay ile ilgili inceleme başlattı.

Yapılan adli tıp incelemesinde bebeğin vücudunda zorlanma fark edilmedi. Bebeğin boğularak öldüğü anlaşılırken, kedinin bebeğin yüzüne oturarak nefes almasını önlediği anlaşıldı. Yaşanan dramatik olay üzerine anne ve babaya psikolojik destek verilmeye başlandığı açıklandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.