7 ayda 71 kilo verdi

7 ayda 71 kilo verdi

Aşırı kiloları nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan ve 185 kiloya ulaşan 28 yaşındaki Burak Kara, geçirdiği tüp mide ameliyatı ile 7 ayda 71 kilo verdi.

Geçtiğimiz ocak ayında özel hastaneye başvuran Kara, Obezite ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş tarafından ameliyat edildi. Ameliyat olmadan önce aşırı kiloları nedeniyle hareket etmekte bile güçlük yaşayan Kara, geçen sürede 71 kilo vererek 114 kiloya düştü.

Obezitenin en iyi çözümlerinden birinin tüp mide ameliyatı olduğunu belirten Dr. Cavit Göktaş, "Ameliyat sonrası diyetisyen kontrolünde düzenli kilo vermeye başlayan Burak, 7 ayda 114 kiloya indi. Hastamız oldukça duyarlı ve konuyla ilgili yeterli donanıma sahip. Bu yüzden de mükemmel sonuç aldık" dedi.

ARTIK KIYAFET BULABİLİYORUM

Ameliyatın ardından diyetisyen kontrolünde hızla kilo veren Burak Kara ise, hayatının tamamen değiştiğini söyledi. Artık isteği kıyafetleri giyebildiğini belirten Kara, "7 ay önce ameliyat olmaya karar vermiş ve doktoruma güvenmiştim. O günden bu yana tam 71 kilo verdim. Şuan kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Bedenime göre artık istediğim kıyafeti bulabiliyorum. En önemlisi kendimi daha sağlıklı hissediyorum" diye konuştu.

resized_0348e-78bd8b09be217134d0b5b804ed944208.jpg
 
DHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.