6. Girişimcilik Kongresi

6. Girişimcilik Kongresi

"TRend Patronlar '10" adlı girişimcilik kongresi 04-05 Mart tarihinde gerçekleştiriliyor.

Ömer Faruk Akari'nin haberi

“TRend Patronlar '10” adıyla yapılacak olan girişimcilik kongresi bu yıl 04–05 Mart 2010 tarihinde gerçekleştiriliyor.

2 gün sürecek olan organizasyon programının ilk gününde, Türkiye’nin önde gelen şirketlerin ceo'ları ve önde gelen kurumlarının üst düzey yöneticilerinin,  üniversiteli girişimci gençlere; birikimlerini, tecrübelerini ve ufuklarını aktarabilecekleri diyalog ortamda yapılacak konuşmalar şeklinde olacak.

İstanbul Kongre Merkezi - Harbiye Kongre Vadisi’nde yapılacak olan kongre 4 Mart saat 08.30’da başlıyor.

Açılış konuşmalarından sonra İTO (İstanbul Ticaret Odası) Başkanı Murat Yalçıntaş, TMSF Eski Başkanı Ahmet Ertürk, TUGİK (Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu) Genel Başkanı - Güral Grubu YK üyesi Erkan Güral, RİXOS Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, AVEA Ceo’su Erkan Akdemir, LabX Kurucusu ve Genel Müdürü Fuat Sami,  Orka Design Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu sırasıyla konuşacaktır.

Kongreden sonra HYUNDAI Fabrikası, ÇELİK Fabrikası, BOSPHORUS CiTY, MERCEDES BENZ Otobüs Fabrikası ve ARÇELİK Fabrikası teknik gezi programı içerisinde gezilecektir.

Katılımcılara sertifikanın da verildiği kongreye kayıt olmak için http://www.munbit.../kayit.php linkindeki formunu doldurmak gerekiyor.

dunyabulteni