26 Aralık'ta Ankara'da okullar tatil oldu mu? Valilik açıkladı

26 Aralık'ta Ankara'da okullar tatil oldu mu? Valilik açıkladı

Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Başkent Ankara'da da etkisini gösterecek. Öğleden sonra için Ankara'da yoğun kar alarmı verildi. Peki Ankara'da yarın okullar tatil olacak mı?

Türkiye bugünden itibaren donmaya başlayacak. Meteoroloji'den art arda uyarılar geliyor. Ankara da bu soğuk sistemden nasibini alacak. Ankara'da bugün öğleden sonra yağmur şeklinde başlayacak yağış akşam saatlerinden itibaren yoğun kar yağışına dönüşecek. Ankara'da kar 26 Aralık Çarşamba günü de sürecek. Peki Ankara'da yarın okullar tatil olacak mı? 

Meteoroloji'nin tahminine göre Başkent Ankara'da yağacak kar nedeniyle yerde 5-15 cm arası kar oluşacak. Yükseklerde bu rakam 20 cm'i bulabilecek. Kar çarşamba günü de sürecek. Ardından çok soğuk bir dönem Başkenti bekliyor. Sıcaklık perşembe günü gündüz bile -7'yi bulacak.

ANKARA'DA 26 ARALIK'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara'da etkili olacak kar yağışı saat 15-18 saatleri arasında başlayacak. Ardından yağışın akşam saatlerinden sabah saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Ankara Valiliği açıklamasına göre Ankara'da okullar yoğun kar yağışı nedeniyle 1 gün süreyle tatil ilan edildi. 26 Aralık, yani yarın kar tatili olacak.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
7 Yorum