24 kız hafız oldu!

24 kız hafız oldu!

Kütahya Müftülüğü Bölcek Kız Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayan 24 kız için 'hafızlık icazet' töreni düzenlendi.

Dumlupınar Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törene Kütahyalılar yoğun ilgi gösterdi.

Törene Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, DPÜ Rektörü Remzi Gören, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve çok sayıda protokol mensubu katıldı.

Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Kur'an kurslarına büyük önem verdiklerini ve kursların sayılarına her geçen gün bir yenisini eklemeye çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Gül, "Böyle bir merasimde bulunmak kanaatimce bizim için bir ayrıcalık. Bir çok merasime iştirak ediyoruz. Ancak bu marasimin haklı olduğunu sizde takdir edersiniz.Hafızlık Kur'an-ı Kerim'i Fatiha süresinden Nas süresine kadar baştan sonra ezberlemektir.Hafız kızlarımızı canı gönülden kutluyorum" dedi.
Törende Vali Şerif Yılmaz ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da birer konuşma yaparak, hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencileri tebrik etti.

Bölcek Yatılı Kız Yatılı Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan Ümran Çetin, Birsen Altınkaya, Asiye Özbilen, Sevcan Başyiğit, Esra Akkoç, Rabia Yüksel, Esma Kılıç, Zeynep Dilara Durmuş, Fatma Doğan, Azize Tunca, Büşra Tülükoç, Kübra Keşen, Elif Çakıcı, Fatma Elif Akkoç, Safiye Özden, Ayşe Gül Gürcan, Hanife Ataseven, Asuman Yılmaz, Fatma Gül, Emine Tarhan, Merve karanlık, Hacer Ercan, Hatice Uyanık ve Hatice Ayvaz'ın ödül ve belgeleri, Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, DPÜ Rektörü Remzi Gören ve Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül tarafından takdim edildi. 

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.