2020 Ramazan Mesajları | En yeni ve en güzel Resimli Ramazan Mesajları

2020 Ramazan Mesajları | En yeni ve en güzel Resimli Ramazan Mesajları

11 Ayın Sultanı Ramazan için sadece saatler kaldı. Bu gece kılınacak Teravih Namazı'nın ardından Ramazan 2020 başlayacak. Ardından ilk sahur ile oruç başlayacak. Resimli Ramazan Mesajları 2020 ile sevdikleriniz ile sevincini paylaşın.

En yeni ve en güzel Ramazan Mesajları, 11 Ayın Sultanı Ramazan'ın gelişi ile birlikte bu mübarek ayın sevincini sevdikleri ile paylaşmak isteyenler için çok önemli. Resimli Ramazan Mesajları sayesinde insanlar sosyal platformlardan eş, dost, akraba gibi yakınlarının Ramazan Ayı'nı tebrik etmek istiyor. 2020 Ramazan Mesajları haberimizde...

Ramazan Ayı İslam Dini için kutsal olan Üç Ayların sonuncusudur. Milyonlarca Müslüman bu ay içinde farz olan oruç ibadetini yerine getirmektedir. Ayrıca bu ay kılınan teravih namazları ve kur'an-ı kerim hatimleri ile kutsal bir ay ihya edilir.

Whatsapp Ramazan Mesajları, özellikle sevdiklerine bu ayın sevincini yansıtmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Facebook Ramazan Mesajları sayesinde de aynı anda yüzlerce kişinin Ramazan'ı tebrik edilebiliyor. Akıllı telefonu olmayanlar için SMS Ramazan Mesajları ve en güzel Ramazan Sözleri haberimizin içeriğinde olacak.

2020 Resimli Ramazan Mesajları

ramazan-mesajlari-1.jpg

ramazan-mesajlari-2.jpg

 

ramazan-mesajlari-3-001.jpg

ramazan-mesajlari-4.jpg

ramazan-mesajlari-5.jpg

ramazan-mesajlari-6.jpg

ramazan-mesajlari-7.jpg

En Güzel Ramazan Sözleri

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Ayı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Ayı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Ramazan Ayı'nız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun…

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice Ramazanlara...

Ramazan Ayı'nın milletimizin diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.

Mübarek Ramazan Ayı'nı sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.