2020 Cuma mesajları

2020 Cuma mesajları

Haftanın en mübarek günü için hazırlıklar başladı. Cuma gününün anlam ve önemi özenle idrak edilecek.

31 Ocak 2020 Cuma günü en anlamlı şekilde idrak edilecek. İslam alemi için büyük önem taşıyan Cuma gününde, müslümanlar ibadetlerini yerine getirmek için elinden gelenin fazlasını yapar. Tüm işlerini erteleyerek Cuma namazına katılmaya hazırlanan vatandaşlar, Cuma gününün anlam ve önemini anlatmak için en güzel Cuma mesajları tercihinde bulunarak, sevdiklerine en anlamlı cuma mesajları yollamak istiyor. Google arama motoruna 'cuma mesajları anlamlı' 'cuma mesajları kısa' 'cuma mesajları 2020 yeni resimli' 'cuma mesajları resimsiz' aramalarında bulunuyor. Cuma mesajları için bu tarz aramalarına sonuç arayanlar haberimizin içeriğinden cuma mesajları içeriklerine ulaşabilir. İşte aileniz, arkadaşlarınız ve tüm sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz Cuma mesajları...

CUMA MESAJLARI

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı Cumalar.

Melekler daima duacınız olsun… Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun… Sevgili Peygamberimiz, şefaatçiniz olsun… Cumanız mübarek olsun…

Bugün her zamanki gibi bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın, Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla. Cumanız Mübarek Olsun!

Ya Rabbi! Sana sığındım. Ne varsa Senin hükmüne bıraktım. Hayırlı Cumalar.

Cuma mesajları 2020 yeni resimli - Cuma mesajları resimsiz - Cuma mesajları kısa | İşte Cuma mesajı içerikleri
Nasıl yaşarsan öyle ölürsün. Öyle bir yaşaki Rabbim, kulum senden razıyım desin…Hayırlı Cumalar!

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. beni benden uzağa at, senden uzağa atma. cumanız mübarek olsun.

Kimi zamanlar vardır en muhabbetli en uhuvvetli ve en güzel, en içten müminin bayramıdır böyle zamanlar. en güzel günün cuma bayramın olsun.

Ne kadar gönüle hissedar olursan, o kadar hissi var olursun...

Cumanın hayrı bereketi üzerimize olsun hayırlı cumalar..

CUMA MESAJLARI KISA

Cuma mesajları 2020 yeni resimli - Cuma mesajları resimsiz - Cuma mesajları kısa | İşte Cuma mesajı içerikleri
Kalbiniz duayla, gönlünüz huzurla, yüreğiniz sevgiyle dolsun. Cumanız mübarek olsun. Hayırlı Cumalar.

"Allah'ım! Müslümanlar olarak canımızı al, bizi Müslümanlar olarak dirilt, rezil olmadan ve fitneye uğramadan salih kullarının arasına dahil eyle." Hayırlı Cumalar.

Sizin dostunuz (veliniz), ancak Allah, O'nun elçisi, rüku ediciler olarak namaz kılan ve zekatı veren mü'minlerdir. Maide Suresi, 55. ayet Allah'ın selamı rahmeti bereketi Allah dostlarının üzerinize olsun inşallah Hayırlı Cumalar

CUMA MESAJLARI ANLAMLI

Cuma mesajları 2020 yeni resimli - Cuma mesajları resimsiz - Cuma mesajları kısa | İşte Cuma mesajı içerikleri
Dua denizinde, İslam gemisinde, Resulullah gibi bir kaptanla, Kur'an-ı Kerim pusulasıyla, Cennet sahilinde buluşmak ümidiyle... Hayırlı Cumalar.

Allah şöyle buyurdu; Bana dua edin.
Size icabet (ve duanızı kabul) edeyim...(Mümin, 40/60) Hayırlı cumalar

Gerçekten haklarında Rabbinin sözü (hükmü) sabit olanlar, kendilerine (istedikleri) bütün mucizeler gelmiş olsa bile, elem verici azabı görünceye kadar inanmayacaklardır. HAYIRLI CUMALAR

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

Cuma mesajları 2020 yeni resimli - Cuma mesajları resimsiz - Cuma mesajları kısa | İşte Cuma mesajı içerikleri

Unuttum! Dünya bi gölgelikti oysa, Yolcu olduğumu unuttum. Yolumun buradan geçtiğini ve sadece yolcu olduğumu unuttum. Yapmam gerekenler vardı. Burası imtihandı, seyr-ü sefaya dalıp ahiretimi unuttum. Rabbime verdiğim sözüm vardı. Dünya kelamı konuşmaktan o sözümü unuttum. Ne de çok unuttuk. Ne çabuk da unuttuk. Rabbim bizi unuttmasın. Cumamız mübarek olsun inşallah.

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.’ Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

Peygamber Efendimiz sav buyuruyorlar ki: “Bir mümini sevindireni, Allahü teâlâ kıyamet günü sevindirir. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

Bugün Cuma... Rabbim!.. Dualarınızı hayırlı kılarak kabul eylesin. Cumanız bereketli ve gönlünüzce olsun inşallah.

Dün rüya, yarın hayaldir. Rüyayı mutlu hayali umutlu yapan bugündür. Bugün gönlünün umudu neyse yarın onu yaşaman dileğiyle. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.