2019 Aşure Günü mesajları- En güzel ve en yeni aşure günü resimli mesajları

2019 Aşure Günü mesajları- En güzel ve en yeni aşure günü resimli mesajları

2019 Aşure günü 9 Eylül 2019 tarihinde, yani bugün idrak edilecek. Aşure günü Müslüman ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de coşku ile karşılanacak. Bu karşılama için pek çok kişi Aşure günü Resimli Mesajları arıyor. İşte 2019 Aşure günü mesajları

2019 Aşure günü resimli mesajları, Muharrem Ayı'nın 10. günü olan Aşure gününe kavuşmamız ile birlikte en çok merak edilenler arasına girdi. Binlerce kişi bu sabah itibari ile Whatsapp Aşure günü mesajları ile sevdiklerinin aşure gününü tebrik etmek istiyor. Aşure günü, İslam tarihi için pek çok önemli olayın yaşandığı bir gün olma özelliği taşıyor. Müslümanlar, pek çok özel günde olduğu gibi bugün için de En güzel Aşure Günü Mesajları bularak birbirlerine göndermek istiyor.

Aşure günü, İslamiyet'e göre Hz. Nuh (a.s.)'ın Nuh tufanından kaçarken 10. gün yaptığı yemeğin ismidir. Bu gün için pek çok kişi aşure hazırlayıp dağıtıyor. Aşure günü için mesaj da çok önem taşıyor.

2019 AŞURE GÜNÜ RESİMLİ MESAJLARI

muharrram-2.jpg

asure-mesaj.jpg

asure-mesaj-2.jpgasure-mesaj-4.jpg

2017 Aşure günü SMS'leri

- Aşure Gününüzü kutlar, sevdikleriniz ile mutlu ve hayırlı günler dilerim.

- Bu mübarek günde yapacağınız tüm ibadetlerin Allah (c.c.) tarafından kabul olunmasını dilerim. Hayırlı günler.

- Aşure Günü Oruç tutanın bir yıllık günahı affolunur (Hadis-i Şerif). Aşure gününüzü kutlarım.

- Aşure Gününüz mübarek olsun, Allah bu gün tuttuğunuz oruçları ve namazları kabul eylesin.

- Allah'u Teala, pek çok duayı Aşure Günü kabul eder. Dualarınızın ve ibadetlerinizin bu mübarek gün kabul edilmesini niyaz ediyorum. Hayırlı Günler.

-Sıla-i rahmi terk eden, Aşure günü akrabasını ziyaret ederse, Yahya ve İsa’nın sevabı kadar ecre kavuşur. Hadis-i Şerif

-Akıllı ol ey nefsim Ve bu fırsatı kaçırma. Senin bu kadar günahlarının arasında bu tür fırsatlara ihtiyacının ne kadar büyük olduğunu unutma. Tövbe et ve Yüce Allah’a dön. Aşüre günümüz mübarek olsun.

-Yüce Allah bu mübarek günün hatrına bizleri birlik ve beraberlikten ayrımasın. Vatanımızı ve bizleri her türlü musibetten korusun. Amin. Hayırlı Günler dilerim.

-Aşure Günü'nde sevdiklerimize, ev halkına, komşulara ikramda bulunmak ehemmiyetlidir. Rızık ve bereketin bu mübarek günde artması dileğiyle. Aşure Günümüz mübarek olsun.

- Aşure Günü tüm dualar kabul olur. Bir yıllık günahlar affolur. Rabbimizden bugün bol bol af niyaz edelim. Aşure gününüz mübarek olsun.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.