20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Ne zaman kalkıyor?

20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Ne zaman kalkıyor?

Bugün 31 ilde 4 günlük sokağa çıkma yasağı kalktı. Gece 00.00'da kalkan yasak ile birlikte 20 yaş altı gençler de kendileri ile ilgili yasağın son bulup bulmadığını yoğun bir şekilde araştırmaya başladı.

20 yaş altı yüz binlerce genç corona virüs nedeniyle evlerinden çıkmıyorlar. 1 ayı aşkın süredir evlerinde olan gençler 4 günlük sokağa çıkma yasağının kaldırılmasıyla birlikte kendileri hakkında bir gelişme olup olmadığını sorguluyor. Yoğun bir şekilde '20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Ne zaman kalkıyor?' sorularına cevap aranıyor.

20 YAŞ ALTI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN KALKACAK?

20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklanan net bir tarih yok. Yasakların en erken 4 Mayıs'a kadar devam etmesi bekleniyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "31 il için getirilen şehir giriş/çıkış sınırlaması ve ülke genelinde 65 yaş ve üstü İle kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız ve 20 yaş altındaki çocuklarımız/ gençlerimizin sokağa çıkmalarına ilişkin kısıtlamalar (istisnalar hariç) ise aynı şekilde devam edecektir." denildi.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.