18-19 Ocak AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

18-19 Ocak AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

18-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen AÖF güz dönemi final sınavlarının ardından adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağının yanı sıra sınav soru ve cevaplarının yayımlanacağı tarihi de merak ediyor.

18-19 Ocak AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı mı?
AÖF güz dönemi final sınavları tamamlandı. Cumartesi ve Pazar günü dört farklı oturumda gerçekleştirilen final sınavlarında adaylara her bir ders için 20 soru soruldu ve 30 dakikalık süreler tanındı. AÖF güz dönemi final sınavlarının oturumlarının tamamlanmasının ardından adaylar sınav soru ve cevaplarının yanı sıra sonuçların açıklanacağı tarihi de merak etmeye başladı. Peki AÖF sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?

AÖF sınav soru ve cevapları henüz yayımlanmadı. Gün içerisinde sınav soru ve cevaplarının resmi site üzerinden adaylara duyurulması bekleniyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasına ilişkin Rektör Yardımcısı ve AÖF Dekan Vekili Prof. Dr. Selim Başar, yaptığı yazılı açıklamada, sonuçların kısa süre içerisinde adaylara duyurulacağını açıkladı. İlk sınav sonuçları gibi AÖF final sınav sonuçlarının da kısa süre içerisinde adaylara duyurulması beklendiği bu sürenin 5 gün olacağı duyuruldu.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.