13. Araştırma Zirvesi Başlıyor

13. Araştırma Zirvesi Başlıyor

"Şimdi Ne Olacak?" ana konsepti çerçevesinde araştırma alanına etki eden değişimleri masaya yatıracak.

13. Araştırma Zirvesi, 9 -10 Mart 2010 Tarihlerinde Conrad Hotel'de Düzenlenecek. Zirveye Konuşmacı Olarak Katılacak Lider İsimler, "Şimdi Ne Olacak?" Ana Konsepti Çerçevesinde Araştırma Alanına Etki Eden Değişimleri Masaya Yatıracak.

Alanında birbirinden başarılı isimlere ve liderlere ev sahipliği yapacak olan 13. Araştırma Zirvesi’nde; Yaşanan ekonomik kriz ile değişen dünya ve tüketici davranışları, dijital dünyanın pazarlamaya açtığı kapıları, dijital pazarlama trendlerini, dünyanın çalkalandığı finansal krizde, finansal servislerde yeni düzeni, hızlı tüketim ürünleri (FMCG) sektöründe değişen tüketici profillerini, küresel krizin sağlık poltikalarına etkileri,genç iletişim ve pazarlama ile geleceğin müşterileri ve sadık tüketicileri ve global değişimler masaya yatırılacak.

Zirve, Türkiye Araştırmacılar Derneği Başkanı Temel Aksoy ve Turkcell A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Ciliv’in açılış konuşmasıyla başlayacak. Süreyya Ciliv, zirvenin de ana konsepti olan “Şimdi Ne Olacak?” çerçevesinde konuşmasını gerçekleştirecek.

İki gün boyunca alanında lider konuşmacılar; “Dijital Pazarlama”, “Finansal Servisler”, “FMCG” “Sağlık”, “Genç İletişim ve Pazarlama” panellerinde bilgi birikimi ve deneyimlerini yaşadığımız ekonomik durgunluktan ne öğrendiği, önümüzdeki dönemi nasıl gördüğü, pazarlarda ve tüketicide ne tür kalıcı değişiklikler gördüğü, konuları üzerine yoğunlaşarak katılımcılara aktaracak. Özel konular ve konuklarla ekonomik perspektifler ve başarı hikayeleri paylaşılacak

haberler.com