11 Ocak BİM indirimli ürünler kataloğu

11 Ocak BİM indirimli ürünler kataloğu

Yeni yıl BİM'e yep yeni ürünler ve indirimler geldi. Yeni haftada BİM Marketler'deki raflar ucuz ve kaliteli ürünler ile dolacak. 11 Ocak 2019 BİM Kataloğu yayında.

BİM'de bu hafta neler var? sorusu yanıt buldu. 11 Ocak 2019 BİM İndirimli Ürünler Kataloğu yayınlandı. Hafta başı itibari ile insanlarımız BİM'deki yeni fırsatları merak ediyor.

BİM Marketler 2019'u dop dolu karşıladı. Her geçen hafta yeni ve taze ürünleri en uygun fiyatlar ile müşterisi ile buluşturan BİM, 11 Ocak 2019'dan itibaren geçerli olacak yeni BİM İndirimli Ürünler Kataloğu'nu piyasaya sundu. Bu hafta BİM'de yine fırsat ürünleri göz dolduracak.

BİM Marketler raflarına yeni ürünler geldi. BİM, her hafta olduğu gibi bu hafta da müşterilerine en kaliteli ürünleri en avantajlı fiyatlar ile sunacak. BİM'in bu haftaki kataloğunda dikkat çeken ürünleri sizler için listeledik.

11 Ocak'ta BİM'de neler var?.

2100 watt Tefal Buharlı Ütü 139 TL,Kumtel Çift Taraflı Elektrikli Isıtıcı 75 TL.Çift katlı paslanmaz çelik bıçakları ile uzun yıllar mutfaklarınızda kullanabileceğiniz, 2 yıl garantili Arnica Çift Bıçaklı Doğrayıcı 79 TL. Kuğu Led Masa Lambası 27,50 TL. Ankastre Fırın, Ankastre Ocak ve Davlumbazdan oluşan, ücretsiz kurulum ve doğalgaz dönüşüm imkanı ile satışa sunulan 2 yıl garantili, ayrıca kredi kartı sayesinde 6 taksit imkanı ile sahip olabileceğiniz Kumtel 3’lü Ankastre Set 799 TL. Büyük Boy Valiz 109 TL. Orta Boy Valiz 99 TL. Küçük Boy Valiz 89 TL.

11 OCAK CUMA BİM AKTÜEL KATALOĞU

bim-11-ocak-2019-sayfa4.jpgbim-11-ocak-2019-sayfa5.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.