100 megapiksel kamerası var!

100 megapiksel kamerası var!

100 Megapiksellik kamerası ile herkesi şaşırtacağı iddia edilen akıllı telefon Gionee S8 - S8 ilk kez detaylı olarak bir video ile karşımıza çıkıyor.

Amerika'nın FFC'si ile aynı görevi gören Çin'in TENAA'sı ilginç bir paylaşımla birlikte karşımızda. Ülkedeki akıllı telefonların muhakkak kendisinden sertifika alması gereken mecra, geçtiğimiz ay detayları ile karşılaştığımız Gionee E8 (S8) modeli ile ilgili bir video sundu.

Arka yüzünde 23 Megapiksel kamerası ile dikkat çeken cihazın tam tamına 100 Megapiksel değerinde fotoğraflar çekebildiği iddia ediliyor. Ayrıca Gionee E8 modelinin arka yüzünde bir de parmak izi tarayıcısı bulunuyor.

Videodan öğrendiğimiz bilgilere göre Gionee E8 özellikleri şu şekilde; 1440 x 2560 piksel çözünürlüğüne sahip 6 inç boyutlarında AMOLED ekran, MediaTek MT6795 SoC modülü (sekiz çekirdekli 2GHz işlemci seti), 3 GB RAM ve 32 GB dahili depılama alanı.

Ön yüzünde 8 Mepapiksellik bir de selfie kamerası bulunan Gieonee E8 (S8), Android 5.0 ön yüklü olarak ve 3,250mAh batarya ile gelecek. Toplamda 209 gram ve 9.6mm kalınlığındaki telefona dair tüm detayların çok yakında ortaya çıkması bekleniyor.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.