1. Uluslararası Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Kongresi

1. Uluslararası Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Kongresi

"1. Uluslararası Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Kongresi"Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi'nin düzenlediği kongre, "Manevi Danışmanlık ve Rehberliğin İnsan Yaşamındaki Yeri ve Fonksiyonu" başlığı altında gerçekleştirilecek

Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi'nce, 07-10 Nisan 2016'da, "1. Uluslararası Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Kongresi" düzenlenecek.

Değerler Eğitim Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, "Manevi Danışmanlık ve Rehberliğin İnsan Yaşamındaki Yeri ve Fonksiyonu" başlığı altında düzenlenecek kongrede, din ve maneviyatın aile terapisinde, cezaevlerinde tutukluları rehabilite etmede, sağlık hizmetlerinde hastalara umut ve moral kaynağı olmada, askeriyede moral-motivasyonun sağlanmasında, sosyal hizmetlerde yaşlı ve dezavantajlı gruplara manevi atmosfer oluşturulmasındaki rolü incelenecek.

Söz konusu alanlarda karşılaşılan problemlere ve uygulanan politikalara dair analizlere de yer verilecek kongrede, Türkiye'de yeni gelişmekte olan bu uzmanlık alanının ilk kez uluslararası bir platformda ve disiplinler arası bir bakış açısıyla ele alınması hedefleniyor.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.