Şeytan kumandasındakiler

Kur'an'da ibret ve ders almamız için verilen çok hadisattan biri de Ebu Lehep ve karısıdır... Ebu Leheb bir numaralı İslam düşmanı olup akşama kadar Müslümanlarla uğraşıp yapmadığı hakaret zulüm kalmazken, karısı da boş durmaz o menhuse kadın, Allah Resulünün (A.S.M) geceleyin yoluna dikenler atardı ta ki ayaklarına batsın, kanatsın, rahat yürüyemesin.

Karı koca  hakkında Tebbet suresi nazil olup ikisinin de cehenneme gireceklerini ve Ebu Lehebin karısının üstelik dikenli odunu da sırtında taşıyarak Cehenneme gireceğini ve cehennemde öyle gezeceğini haber vermiştir.

Müşteşrikler hakkında bu surenin ihbarının aynen çıkması, yani Ebu lehep ve karısının kafir olarak ölmelerinin Kur’an tarafından haber verilmesi ve aynen öyle olması gösteriyor ki Kur’an  gaybı bilen Allah kelamıdır. Bu ikiliden birisi Müslüman olsaydı Kur’an’ın yanlışı çıkardı ki böyle bir şey olmadığına göre Kur’an haklı çıkmıştır ve haktır.

Ebu Lehebin karısı sureyi işitince elinde taş hışımla Mescid-i Harama gidip Habibullah’ın (ASM) ağzına vurmak istemiş. Mescide gittiğinde Hz. Ebubekir’i (ra) görüyor. Soruyor “Ya Ebabekir arkadaşın nerede? Ben görsem bu taşı O’nun ağzına vuracağım.” Mescid-i Haram’da Hz. Ebubekir’i (RA) görüyor, yanında ki Habibullah’ı (ASM)  göremiyor. Üstadın tabiriyle “ağzına mı düşmüş. O Fahri Âlem’(ASM)i görmek.”

İlk insan Hz.Adem (AS) ve eşi Hz.Havva’nın yaradılışından bu güne ve kıyamete kadar, iman küfür mücalesi ve ehl-i İman ve ehl-i küfür silsileleri gelip gidiyor.

Nebiler (AS), sıddıklar, sadıklar, veliler, salihler silsilesi, bir tarafta. Nemrutlar, Şeddatlar, Firavunlar, Deccaller, kafirler ve münafıklar silsilesi bir tarafta.

Ehl-i İman taifesinde ve küfür taifesinde başı çeken meşhur erkekler ve kadınlar var.

Hanımlar taifesinde ehl-i İman hanımlarına rehberlikte, başta, Hz.Havva, Firavunun karısı Hz.Asiye, Hz.İsa’nın (AS) annesi Hz.Meryem ve Resulullahın hanımları bilhassa Hz.Hatice, Hz.Aişe ve kızı Hz.Fatıma ve devam eden saliha veli hanımlar.

Küfür taifesinde hanımların meşhurlarından, Hz.Lut’un münafık karısı, Amazonlar, sonradan imana gelen peygamberlerine tabi olan Belkıs ve Züleyha, Ebu Süfyanın karısı, sonradan müslüman olan Hint, Ebu Lehebin karısı, Hayberin fethinde Resul-i Ekrem’e (ASM) suikast niyetiyle zehirli keçi büryanı veren Zeynep ve devam edip gelen İslamı tahripte hevesli münkir kadınlar.

İman küfür mücadelesinde imtihanın gereği bazen biri galip biri mağlup, bazen diğeri galip beriki mağlup vaziyette devam edip gidiyor.

Ondokuzuncu asrın sonları yirminci asrın ortalarına kadar mağlup vaziyete düşen Ehl-i İman ordusu karşısında bilhassa, Kuzey Avrupa’dan çıkıp dünyaya yayılan maddiyunluk cereyanının yaptığı kalbi ve ruhi tahribat neticesinde, kadının umumun malı sayılması ve sefahat ve rezaletin çağdaşlık maskesi altında umum millet ve devletlerde  tamimi neticesi geçmiş tarihteki o meşhur münkir erkek ve kadın fertlerin numuneleri, birer çekirdek olup çok kesretle meyve verir tarzda her tarafta ortaya çıktılar ve adeta dünyayı istila ettiler.

Allah’ı tanımayan ve kendini başıboş bilip bir nevi uluhiyet isnat eden  birer küçük, nemrular, firavunlar, Şeddatlar, Hz.Lut’un karısı gibi kocası nebi iken onun aleyhinde çalışan münafık kadınlar, Resulullah’(ASM)ın yoluna dikenler döken  Ebu lehebin karısı misali İslamiyet’in önüne engebeler, manialar koyan, gençliği madden ve manen, zehirlemeye çalışan kadınlar.

Resulullahı ve ashabını yok etmek için zehirli büryan veren Yahudi kadın misali, ehli imanı, ehl-i namusu, ehl-i iffet hanımları ifsat edip zehirlemeye çalışan komiteler. Bir kısım renkli, canlı, cansız yayınlar ve onlara malzeme olan yarım çıplak kadınlar ordusu.

Maddiyunluk, dinsizlik nasıl hiçbir hak ve hürriyet tanımayan komunistlik ve anarşizmi netice verdi öylede, Emri İlâhiyi tanımayan tesettürsüzlük sefih mimsiz medeniyetin teşvikiyle gittikçe bir kısım kadınlarda  ahlaki zafiyeti, bekaretin anlamsızlığını, o da bir zamanlar Rusya’da hamamlarda kadın erkek çıplak yıkanıldığı gibi plajlarda kadın erkek uryanlığını, erotik giyinmeleri, o da gittikçe fuhş ve sefaheti, o da bekarlarda gittikçe nikaha rağbetsizliği (kıyamet alametlerinden olan bir erkeğin  kırk kadına nezaret eder Hadisinin tahakkuku ile) ve evlilerde aldatmaya meyli, o da boşanmaları ve gayrı meşru birlikteliği, o da su-i israfattan nesillerin zafiyet ve kesilmesini ve sahipsiz ve hamisiz nesillerin süratle çoğalmasını  meyve verdi.

Beni yaratan Rabbim bin hikmete binaen bana örtünmemi emrediyor. Ben de maaliftihar, baş üstüne örtünüyorum diyen ehli iman taifesinin, Hz.Asiye gibi hakta sabır ve sebat gösterecek, Hz.Meryem gibi iffet, takva ve zühd sahibi meryemler, Hz.Hatice (RA) gibi fedakar hanımlar, Hz.Aişe (RA) gibi dini hakkı bilen ve talim ve terbiye eden alim ve fakih hanımlar ve Hz.Fatıma (RA) gibi, cefakar, çilekeş şefkat kahramanı hanımların yetişmesine azami gayret göstermesi gerekmektedir.

Nebiler, Sıddıkinler, Şehitler, Salihler zümresinin, zümrütten, yakuttan elmasdan mütemmimleri ve Cennet Hatunlarının varisi ve takip edenleri, NUR’lu yolun NUR’lu hanımları,Havvaları, Haticeleri, Ayşeleri, Fatmaları, Zeynepleri, Nuriyeleri, Nurdanları vesaire vasaireler, yüzünüz, gözünüz, gönlünüz, önünüz, arkanız, üstünüz, altınız, şeş cihetiniz, aleminiz, kabriniz berzahınız, Nur aleminiz , NUR’larla dolsun.Amin

Resul-i Ekrem’(ASM)’in  yoluna dikenli engebeler koyan ve koymaya hayatı boyunca uğraşan Ebu lehebin karısı misali biçare hatunlar. Ebu Lehebin karısı şimdi cehennemde ve  Cehenneme odun taşıyacak kendisi gibileri bekliyor.

Şeytan kumandasındaki yarım çıplak, şehvetinin zebunu, teşhircilik hastası, ahlak fakiri, kendini pazarlayan kadınlar, öncelikle isteğimiz sizi ifsad eden komitelerin kahrolması tuzaklarına düşmemeniz ve sizlerin islahı nefs etmeniz, iman ve hidayete ermeniz, aksi halde Ebu Lehebin karısı ile  birlikte Cehenneme Odun taşımak için, çalışın bakalım. İyi  rezillikler, sefillikler. Odununuz bereketli olsun…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum