Vatandaşı kandıranlar şimdi yandı! Cezalar artıyor

Vatandaşı kandıranlar şimdi yandı! Cezalar artıyor

İzmir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Güldal "Bakanlığımız taklit ve tağşiş yapanların daha ağır ceza almaları konusunda yasal değişiklik yapılması üzerinde çalışıyor” dedi.

 

İzmir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Güldal, gıda ve yem ürünlerinde taklit ve tağşiş yapan firmalara verilen cezalar hakkında bakanlığın çalışma yaptığını ve cezaların ağırlaştırılacağını söyledi.

Ege Bölgesi Sanayi Odası, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile birlikte Dünya Gıda Günü etkinlikleri kapsamında iklim değişikliğinin gıda ve tarım sektörüne etkilerini ele aldı.

EBSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Güldal, ceza verilmesine karşın taklit ve tağşişe firmalar olduğunu belirten Güldal, Bakanlığın hazırlığını yaptığı yeni çalışma kapsamında faaliyetten men, kapatmaya varan bir dizi ağır yaptırım uygulanacağını söyledi. Güldal, “Bakanlığımız taklit ve tağşiş yapan firmalara daha ağır ceza uygulamaları getirilecek. Çok yakında taklit ve tağşiş yapanların daha ağır ceza almaları konusunda yasal değişiklik söz konusudur. Onların önünü kesecek bir uygulama olarak kullanılacaktır” dedi.

 

Haber7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.