Savaştepe’de Nur Medresesi’nin temeli atıldı

Savaştepe’de Nur Medresesi’nin temeli atıldı

İstanbul, Ankara, Balıkesir’den gelen misafirlerin ve Savaştepe halkının katıldığı programda dershanenin temeli dualarla atıldı

Risale Haber-Haber Merkezi

Üstad Bediüzzaman Hazrelerinin, “…mümkün olduğu kadar her yerde küçücük bir dershane-i Nuriye açmak lazımdır” uyarınca, Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde, Nur Medresesi’nin temel atma töreni ve duası yapıldı.

Törende konuşan Karesi Vakfı başkan yardımcısı Av. İsmail İnci, “Yaklaşık 600m2 kapalı alana sahip olan dershanemiz, yöredeki İman hizmetlerinin merkezi olmasının yanı sıra İzmir, Bursa, Balıkesir ve Manisa için bir program merkezi olmayı hedefliyor. Savaştepe tren istasyonuna sadece 2 dakika yürüme mesafesinde olan dershanemize, İzmir-İstanbul otobanının inşasından sonra ulaşım çok suhuletli olacak. İzmir’e 1 İstanbul’a ise 2 saat uzaklıkta. Temiz havası, yakınındaki Menteşe kaplıcaları ve sakin ortamı ile tam bir okuma programı merkezi haline gelecek olan dershanemizde aynı anda 20’şer kişilik 3 grup program yapabilecek” dedi.

İstanbul, Ankara, Balıkesir’den gelen misafirlerin ve Savaştepe halkının katıldığı programda dershanenin temeli dualarla atıldı. Okunan Kur’an tilavetlerinin ardından Hilaliye Eğitim Vakfı başkanı Abdullah Yılmaz’ın yaptığı dua ve ardından pilav ikramı ile program sona erdi.

savastepe1.jpg

savastepe2.jpgsavastepe3.jpgsavastepe4.jpgsavastepe5.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum