POMEM Sonuçları açıklandı! - POMEM Sonuçları nasıl öğrenilir?

POMEM Sonuçları açıklandı! - POMEM Sonuçları nasıl öğrenilir?

Merakla beklenen 18.Dönem POMEM Sonuçları açıklandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Polis Eğitim Merkezleri'nce düzenlenen Sınav neticesinde 9 Bin Erkek ile Bin Kadın Polis Memuru alımı olacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan 10 bin Polis Memuru alımı ile doğrudan alakalı lan 18.Dönem POMEM Sınav Sonuçları uzun zamandır merak ediliyordu. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan sınava on binlerce polis memuru adayı katılmıştı. Sınav neticesinde 9 bin erkek ile bin kadın polis memuru olmak üzere alım yapılacak.

Polis Meslek Eğitim Merkezleri'nde yetiştirilecek 10 bin polis memuru adayı alımı için yapılan sınavın sonuçları, adayların aldığı en yüksek puandan aşağı doğru sıralama yapılarak yayınlandı. Sınavda başarılı olan 10 bin aday belirlendi. Adaylar Sınav Sonuçlarını öğrendikten sonra POMEM'lere başvurabilecek. Eğer sınavı Yedek olarak kazandıysanız, Başvuru esnasında sorun yaşayan adayların yerine başvuruya çağrılabilirsiniz.

Sınav Sonuçlarını Öğrenmek için;

https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/default.aspx veya
https://www.pa.edu.tr/

sitelerinden T.C. Kimlik Numaranız ve e-devlet şifreniz ile öğrenebilirsiniz.

Eğer sınavda başarılı olan öğrenciler arasındaysanız, 20 Kasım 2016 saat 17.00'ye kadar başvuru için planladıkları POMEM'lerde hazır bulunmalısınız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.