Doktordan, Tarım Bakanlığı'na aflatoksin tepkisi: İşte bu karaciğer kanserinin sebebi

Doktordan, Tarım Bakanlığı'na aflatoksin tepkisi: İşte bu karaciğer kanserinin sebebi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ferhat Arslan, tarım ürünlerinde görülen aflatoksin sebebiyle hem ilgili doktorlara, hem derneklere hem de Tarım Bakanlığı'na tepki gösterdi

Doç. Dr. Ferhat Arslan, sosyal medyada kuru incir fotoğrafı ile birlikte yer alan, "Önceki gün Türkiye'den Fransa'ya ihraç edilmek istenen üç farklı parti kuru incir, yüksek aflatoksin sebebiyle sınırdan geri çevrilerek iade edildi. 10 mcg/kg-ppb olması gereken toplam aflatoksinin ürünlerde 104 mcg/kg-ppb ve 112 mcg/kg-ppb düzeyinde olduğu görüldü" haberini paylaştı ve şöyle tepki verdi:

"İşte bu KARACİĞER KANSERİ asıl nedenlerinden biridir. Allah'ı kitabı olanı geçtim azıcık ahlakı olan bir enfeksiyon hastalıkları veya gastroenteroloji derneği yöneticisi olsaydı yeri göğü inletir, kamu spotu yayınlatır, hepsine ağır cezalar verilmesi için Ankara'ya mekik dokurlardı.

Peki ne yapıyorlar?

Antalya, Boston, kendi şehirleri arasında kongre turistliği yapıyorlar. Kızılayda, Abide-i hürriyet, Nişantaşında profesör ünvanı ile sizlere salak saçma ilaçlar başlıyorlar.

Hasta derneklerini dahi yönetiyor SGK'yı bilirkişi ünvanı ile aldatıyorlar.

Ha arada bir de benim dedikodumu yapıp "aman ha adamı engelleyin" diyorlar. Müptezeller bunları yapıyorlar sizde bu toksinleri yiyorsunuz.

Tarım bakanlığı benim bakanlığım değildir. Reddediyorum."

ferhatarslan.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.