Daire fiyatına mezarlık

Daire fiyatına mezarlık

İstanbul'da mezarlık fiyatları uçtu.

Zincirlikuyu Mezarlığı'nda hiç boş yer kalmadığını anlatan Fatih Yavuz isimli vatandaş, metrekaresi 15 bin TL'den 75 bin liraya arsasını satışa çıkardı. Mezarlık fiyatlarıyla ilgili ilginç detaylar veren Yavuz, taşı toprağı altın olan İstanbul'da ölmenin bile pahalı olduğunu gözler önüne serdi.
 
Zincirlikuyu'da iki adet mezar yerlerinin bulunduğunu anlatan Yavuz, 'Diğer mezar yerinde dedemiz yatıyor. İlanda bulunan 1111 ada ve 1111 parsel numaralı mezarlık ise boş. Biz de bu nedenle satışa çıkardık' dedi. Arazinin tapusunun işlemlerinde herhangi bir sıkıntı olmadığını belirten Yavuz, devir teslim işlemiyle birlikte arazinin satışının gerçekleşebileceğini söyledi.
 
MİLLET ŞAŞIRMIŞ!
 
Zincirlikuyu Mezarlığı'nda hiç boş yer kalmadığı için fiyatların patladığını söyleyen Yavuz, 'Abartı fiyattan korktuğum için 6 metrekare yer için 75 bin TL istiyorum. İnternette araştırdım aynı mezar yerleri için 300 bin TL isteyenler var. Millet şaşırmış' dedi. Yavuz, '8 mezar yerinden 2,5 trilyon yazan kişiler gördüm. İstanbul'da ölmek de pahalı. Ciddi alıcısını bulursak gerekli kolaylığı yaparız' diye konuştu.
 
Yeni şafak 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.