Başhekimden Sungur Ağabey açıklaması

Başhekimden Sungur Ağabey açıklaması

Bediüzzaman Hazretlerinin talebelerinden Mustafa Sungur Ağabey'in doktoru konuştu

Risale Haber-Haber Merkezi

Bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Bediüzzaman Hazretlerinin talebelerinden Mustafa Sungur Ağabey'in doktoru konuştu.

Sungur ağabeyin sağlığı hakkında açıklama yapan Fatih Üniversitesi Sema Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İlyas Akdemir, şunları söyledi:

“26 Eylül 2012 tarihinde hastanemize konuşamama ve el ve kol hareketlerinde kısıtlılık nedeniyle başvuran Mustafa Sungur’da yapılan beyin inceleme tetkiklerinde yaklaşık iki yıl öncesi geçirdiği inme hadisesine ek olarak yeni bir inme hadisesi geliştiği tespit edildi. Hastanın nörolojik durumunda kısmi toparlanma olsa da yutma güçlüğü gibi nörolojik sekellerde iyileşme izlenmedi.  Ayrıca bu dönemde akciğerlerde zatürre tespit edilerek tedavi uygulandı. Ancak nörolojik durumundaki iyileşme sürecinin uzaması nedeniyle hastanede kaldığı sürede zatürre ataklarında tekrarlar gözlendi. Uygulanan tüm tedavilere rağmen zatürre ve solunum yetmezliği artarak ağır sepsis ve septik şok tablosuna dönüştü. Hasta takip edilmektedir. Gerekli tüm tedavilere devam edilmektedir."

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.