Şener Dilek ağabeyin tedavisi, koronavirüs ve dua vakti

Şener Dilek ağabeyin tedavisi, koronavirüs ve dua vakti

Prof. Dr. Şener Dilek ağabey, koronavirüs nedeniyle hastanede müşahede altına alındı. Şener ağabeyi sevenler, "vakit dua vaktidir" başlığı ile bir duyuruda bulundu.

RİSALEHABER

Başta Şener Dilek ağabey olmak üzere, hastahanelerde yatmakta olan ve duaya muhtaç tüm hastalar için 7 Nisan Salı günü Beraat Kandili gecesi duası yapılacak olan, Türkiye ve tüm dünya çapında geniş katılımlı bir dua halkası oluşturulması talep edildi.

Yapılan açıklama şöyle:

VAKİT DUA VAKTİDİR

Selamın Aleykum çok kıymetli dostlarımız;

Malumunuz Prof. Dr. Şener Dilek abimiz üst solunum yolu enfeksiyonu şikayetiyle hastaneye gitmiş, yaşı ve diyabetinden ötürü riskli sınıfta olduğundan müşahede altında tutulmasına karar verilmiştir. Yapılan test sonucu pozitif gelmesine rağmen ateş, kan değerleri vs. tüm tetkikleri gün gün takip edilen ve olumlu olan abimizin tedavisine devam edilmektedir. Doktorlarından aldığımız bilgiler dahilinde özellikle önümüzdeki üç, dört günlük sürecin tedavi süresinde önemli bir yer tutacağını, bu nedenle soru sormak yerine DUA ile abimizin yanında olmamızın gerektiğini siz değerli dostlarımızla paylaşıyoruz.

Bu sebepten ötürü başta Şener Dilek abimiz olmak üzere, hastahanelerde yatmakta olan ve duaya muhtaç tüm hastalarımıza niyeten, siz sevenlerinin de iştiraki ile 7 Nisan Salı günü Beraat Kandili gecesi duası yapılacak olan, Türkiye ve tüm dünya çapında geniş katılımlı bir dua halkası oluşturmayı istiyoruz.

Özellikle bir şey belirtmek istiyoruz ki, masum çocuklarımız, beli bükük ihtiyar ve ihtiyarelerimiz, abilerimiz, kardeşlerimiz, ablalarımız, bacılarımız kısacası herkesin içine dahil olduğu bir dua halkası oluşturarak, dua niyetiyle; bir Salavat, bir İhlas, bir Fatiha, bir Yasin veya bilenler Tahmidiye ne olursa, ne okursa veya okutursa yorum kısmına yazıp belirtilmesi suretiyle halkamızı genişletip, inşallah Rahmet-i İlahiye’ nin celbine ve şifaya vesile olmasını temenni ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
10 Yorum