Yurtta kalan üniversitelilerle "uyum toplantısı" yapıldı

Yurtta kalan üniversitelilerle "uyum toplantısı" yapıldı

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurda bu yıl kayıt yaptıran üniversite öğrencilerine yönelik "uyum toplantısı" yapıldı.

KYK Bolu Bölge Müdürlüğü tarafından üniversiteyi kazanarak ilçeye gelen ve Mudurnu Mehmet Astarcı Öğrenci Yurduna kayıt yaptıran üniversite öğrencilerine yönelik eğitim programı düzenlendi.

Yurdun yemekhanesinde yapılan programa KYK Bolu Bölge Müdürü Şerafettin Çilkara ve iletişim uzmanları ile öğrenciler katıldı.

Çilkara, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, ilçede bulunan KYK yurdunda 127'si erkek ,130'u kız olmak üzere toplam 257 öğrencinin bulunduğunu belirtti.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz'da yapılan darbe kalkışmasına değinen Çilkara, "Eğer darbe başarılı olsaydı ne siz ne biz burada olamayacaktık. Cumhurbaşkanımız ve vatandaşlarımız sahip çıkarak darbe püskürtüldü ve huzurlu yaşama devam ediyoruz. Huzuru bozmak isteyenlerin 1980'de öğrencilerin yurtlardan çıktıklarını gördük. Çok sıkıntılı durumlardı." diye konuştu.

İletişim uzmanı Yasemin Yıldız da toplantıda "diyolog halinde uyum nedir?" ve "İletişim nedir?" başlıkları altında sunum yaptı.

Programın sonunda yurt müdürlüğü tarafından hazırlanan "hoş geldiniz pastası" kesilerek öğrencilere ikram edildi.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.