Yurtta Hava durumu

Yurtta Hava durumu

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre hava tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın kuzey ve batısı, Doğu Akdeniz'in doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile İzmir, Manisa, Aydın'ın kıyı ilçeleri, Çankırı, Kayseri, Sivas, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin'in kıyı ilçeleri, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum, Bingöl, Muş, Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Doğu Akdeniz kıyılarında yer yer gökgürültülü sağanak, gece saatlerinde Bayburt çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve batı, Karadeniz kıyıları ile zamanla Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Çeşme ile sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde Çanakkale çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batısının yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı yer yer çok bulutlu, ilk saatlerde Çeşme çevrelerinin, öğle saatlerinde İzmir ve Manisa il geneli ile Aydın'ın kıyı ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; sabah saatlerinden itibaren Çeşme çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, Adana, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş çevrelerinin hafif olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı, kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu, Çankırı, Kayseri ve Sivas çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz, Giresun, Trabzon, Rize ve Gümüşhane ile Artvin'in kıyı ilçelerinin yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Bayburt çevrelerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı ile Erzurum, Bingöl ve Muş çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Adıyaman, öğle saatlerinde Diyarbakır çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.