Yunus Emre yeni bölüm bu hafta neden yayınlanmayacak?

Yunus Emre yeni bölüm bu hafta neden yayınlanmayacak?

TRT 1'in sevilen dizisi Yunus Emre'de heyecan dorukta. 41. bölümüyle izleyenleri büyüleyen dizinin 42. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yunus Emre dizisiyle ilgili bilgiler haberimizde. İşte detaylar...

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu Dizisi’nin yapımcısı ve senaristi olan Mehmet Bozdağ ile yönetmenliğini Emre Konuk'un yaptığı, Yunus Emre karakterini Yusuf Gökhan Atalay canlandırdığı dizinin 41. bölümü geride kaldı. 2015 Ramazan ayında yayınlanan dizi, 19 Ocak 2016 tarihinde 2. sezonuyla ekranlara geri döndü. Heyecanlı geçen bölümün ardından gözler yeni bölümü bekliyor. 42. yeni bölüm fragmanı yayınlanmayan dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı söz konusu. Yunus Emre dizisi 42. bölüm ne zaman yayınlanacak?

YUNUS EMRE DİZİSİ BU HAFTA YAYINLANACAK MI?

Yeni bölümlerinin ardından yayınlanan yunus emre dizisinin 42. bölüm fragmanı merakla beklenir. 42. bölüm fragmanı bugüne kadar yayınlanmayan dizinin  bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı söz konusu. Salı gününün Miraç Kandili olmasıyla birlikte yapılacak Miraç Kandili programı nedeniyle 42. bölüm haftaya yayınlanabilir. Yunus Emre dizisinin resmi sitesinde 42. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimzide yer alacaktır.

YUNUS EMRE 41. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 41. Bölümünde Tapduk Emre, Kadı İlyas tarafından, büyücülük suçuyla yargılandı. Yalancı şahitlerin iftiralarıyla Kadı İlyas, Tapduk Emre’yi, suçlu buldu. Bu olay sonrasında, Yunus sarsıldı. Şahitlerin yalancılığından emin olan Yunus, yaptığı oyunla Tapduk Emre’yi aklamayı başardı. Candaroğlu Argun Bey’in Tapduk Emre’ye yaptığı oyun, Yunus’un yardımıyla başarısız oldu. Bu durum Candaroğlu Argun Bey’i, son derece öfkelendirdi. Yunus, Hoca Ahmet Yesevi dergâhı dervişleriyle karşılaştı. Bu dervişleri Tapduk Emre dergâhına getirecek. Zahide, İsmail’i kullanarak, Yunus’a bir mektup yolladı. Mektubu alan Yunus, buluşma yerine gitti ve Zahide, Yunus’a ilan-ı aşk etti. Yunus ise utancından bulunduğu yeri kaçarak, terk etti. Ancak onları, bir köylü gizlice dinlemekteydi. Zahide konağa döndü. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’ye nerede olduğunu sordu fakat Zahide ise kaçamak cevap verince Candaroğlu Argun Bey, Zahide’nin boğazını sıktı. Yunus Emre dizisinin 42. bölümünde neler yaşanacak?

 

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.